Continutul Principal

Victor Ponta, răspuns EXPLOZIV la acuzația că Florian Coldea ar fi în Pro România: Îl caută Dragnea să-i mai dea niște vinuri

Data: 4 mai 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, a identificat un filmuleț fake care este distribuit pe rețelele PSD și în care se arată că fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, ar face parte din Pro România. Ponta răspunde ironic și arată că Liviu Dragnea încă îl caută pe Florian Coldea să-i dea niște vinuri scumpe, pentru că se apropie ziua acestuia.

”Conducerea PSD continua campania otravita impotriva ProRomania!

Filmuletul PSD se termina cu intrebarea “Victore – ce cauta Coldea in ProRomania “? Raspunsul este evident : il cauta pe prietenul lui Liviu Dragnea – ca se apropie ziua de nastere si vrea sa ii mai aduca vinuri scumpe / si vine Craciunul si nu are cine sa taie porcul la Vila SRI! Hai Liviule – fii baiat bun si vino cu vinul si cu porcul!

E rusinos pentru acesti indivizi care aplica toate relele pe care le-au invatat cand erau servitori la Basescu si la Vadim – sunt convins ca oamenii de buna credinta vor fi scarbiti de acest gen de campanie si vor vota ProRomania tocmai ca sa arate ca nu accepta aceste mizerii!

1. Sunt foarte dezamagit sa vad ca , in loc sa se lupte cu PNL si USR, Conducerea PSD foloseste toate resursele impotriva lui Mihai Tudose, Corina Cretu, Iurie Leanca si a celorlalti candidati ProRomania/ nu inteleg de ce nu vorbesc despre candidatii lor si proiectele lor (poate ca nu au despre cine si despre ce)!

2. Nu inteleg de ce iau bani din bugetul public pentru asemenea filmulete stupide ( par sa fie facute de un “Codrin” pentru cei care au acelasi numar rarefiat de neuroni si multe obsesii )

Noi o sa continuam sa ne prezentam candidatii si proiectele noastre pentru Romania / si asteptam ca social democratii adevarati sa fie alaturi de noi in aceasta batalie !

#ProRomania – pentru Romania!”, scrie Victor Ponta.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.