Continutul Principal

Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT, la Digi 24: DEZVĂLUIRI despre Liviu Dragnea și Tel Drum

Data: 19 noiembrie 2018

Liviu Dragnea a participat la zeci de partide de vânătoare alături de lideri ai PSD, în ultimii ani, dar și oameni importanți din Tel Drum, despre care spunea, zilele trecute, că nu i-a mai văzut de 10-15 ani. Organizatorii locali ai partidelor de vânătoare erau oamenii de încredere, rudele, angajații sau foștii colegi ai lui Liviu Dragnea, toți având legătură cu Tel Drum, fie că erau acționari, directori sau contractori ai corporației.

Practic, susține Rise Project, șefii Tel Drum petreceau alături de cei care le acordau contracte publice.

Marian Oprișan ar fi redirecționat 100 de milioane de euro, fonduri europene, către Tel Drum și doi parteneri, într-un contract-mamut semnat în 2011, pentru reabilitarea și modernizarea sistemelor de apă în județul Vrancea.

Victor Ponta a vorbit, luni după-amiza, la Digi 24, despre partidele de vânătoare organizate de Dragnea și care era, de fapt, rolul lor.

”E un sistem mafiot, ceea ce am văzut despre marele Escobar. Firma Tel Drum era coordonată de domnul Dragnea, el coordona și baronii locali. Suntem, în 2018, într-un sistem mafiot, într-un stat paralel. Azi, miniștrii sunt niște simple marionete ale baronilor. Pe baza acestor bani negri proveniți de la statul român prin baronii locali și ajunși la Tel Drum, Dragnea și-a asigurat puterea. Asta va dura cât timp statul român nu va avea putearea să facă ceva. ”, a spus Victor Ponta la Digi 24.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.