Continutul Principal

Victor Ponta sare în apărarea unui ministru important al Guvernului Dăncilă: Dragnea vrea să își aducă un teldrumist

Data: 29 octombrie 2018

ponta2-epa

Liderul Pro România, deputatul Victor Ponta, îl laudă pe ministrul Apărării, Mihai Fifor, despre care susține că e prea rafinat pentru a face parte din actualul Guvern. Ponta susține că Liviu Dragnea îl vrea mazilit pe Fifor pentru a-și aduce un ”teldrumist”.

”Sa fim foarte realisti – Mihai Fifor nu isi are locul in Guvernul Dancila – Dragnea nu este nici analfabet, nici populist , nici antieuropean si nici nu e din Teleorman ( e din Dolj dar a fost gonit la Arad de gasca judeteana de la Craiova tocmai pentru ca este mult prea decent si educat pentru standardele actualui Guvern a fost folosit in “vitrina” pentru relatiile oficiale cu SUA si Europa ( in timp ce pe la spate Dragnea negocieaza achizitiile militare ale Romaniei pentru interesele sale private – vezi cazul corvetelor care “trebuie” cumparate neaparat de la olandezii de la DAMEN)!

Daca Dragnea vrea sa isi aduca la Aparare un “teldrumist” va fi rau pt Romania- dar pentru Mihai Fifor poate fi sansa sa iasa demn dintr-un guvern care va reprezentandoar o amintire rusinoasa pentru tara noastra si pentru PSD!”, scrie Victor Ponta, pe pagina personală de Facebook.

Sursa Stiripesurse

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.