Continutul Principal

Ponta a anunţat că o va da în judecată pe Dăncilă: Îmi pare rău, dar e singura soluţie

Data: 9 martie 2019

Victor Ponta, liderul Pro România, a anunţat sâmbătă la Suceava că partidul îi va da în judecată pe toţi cei care vor semna înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, care, potrivit lui Ponta, este „cea mai anti-liberală măsură luată de actuala guvernare”.

„Îmi pare rău că trebuie să îi fac plângere penală doamnei Dăncilă”, a declarat Victor Ponta, citat de Libertatea.

 

Liderul Pro România a explicat că aceasta este singura soluţie pentru a împiedica intrarea în vigoare a acestei horărâri de Guvern, subliniind că ţara noastră riscă să „rămânem fără ce ne-a mai rămas din economia românească”. De asemenea, Ponta a mai menţionat că după alegerile prezidenţiale România va intra într-o criză economică.

 

„Îmi doresc să n-am dreptate, dar toţi ştiţi că am dreptate. O să vină după alegerile prezidenţiale, cum a venit şi în 2009, o să vină decontul, vine nota de plată. (…) N-avem buget, dar dau bani la toată lumea. Ne împrumutăm mai scump decât Grecia. Va veni o perioadă de criză bugetară şi economică. În această criză ne-a băgat Dăncilă cu Vâlcov, cu Teodorovici, dar nu o să ne scoată nici Ludovic Orban, nici cei de la USR”, a mai precizat Ponta.

 

Liderul Pro România a explicat efectele Fondului Suveran şi într-o postare pe Facebook, menţionând că „PRO Romania nu va asista pasiv la CEL MAI MARE JAF DIN ISTORIA ROMANIEI / dincolo de actiunile politice vom pregati actiunile civile pentru suspendarea Hotararii de Guvern si actiunile penale impotriva tuturor celor care vor semna aceasta Hotarare ! Trebuie sa aparam avutia nationala – suntem in ceasul al 12- lea ! Vom actiona !”.

Sursa adevarul.ro

  1. Succes si consider ca doar domnul Victor Viorel Ponta și oamenii dumnealui cu experiență din vechiul guvern actualmente in Pro România va reuși să scoată țară din impas. Mulți nu conștientizează că doar cei care au mai condus ,iar Guvernul Ponta a fost cel mai bun in perioada ’89/2019 , să poată repara ce au făcut baronii PSD (Dragnea, Olguta Vasilescu,Valcov ..) ca nu tot PSD a fost nociv un grup minoritar a făcut răul cel mare. Stiu și eu și câteva milioane de români ca este greu sa reparati greselile dar altă variantă nu mai există, PNL e doar la capitolul vrajeala și mimare, iar USR in afară de reclamații și plângeri alt ceva nu pot !!!
    Grupul de la Gorj ( altii in afară de membri de partid ) au incredere in Pro România.
    Succes.

  2. Sper sa reusiti, ceea ce este in beneficiul acestei tari!
    Sunt perfect constienta de ce este in stare acest grup criminal.Succes!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.