Continutul Principal

Ponta, atac halucinant la adresa lui Ludovic Orban: ”E ca o Dacie 1100, ne poluează”

Data: 30 mai 2019

”Ludovic Orban este un combinagiu de anii ’90, este o relicvă politică. Principalul sabotor al Ralucăi Turcanu la șefia Camerei Deputaților a fost Orban, de asemenea, principalul sabotor al lui Rareș Bogdan este tot Orban. Am scăpat de Dragnea, trebuie să scăpam și de Orban că sunt la fel. Orban este ca o Dacie 1100, ne poluează. Cât e Orban șeful PNL, nu va trece moțiunea de cenzură. Pro România nu stă de vorbă cu Orban”, a spus Victor Ponta.

De asemenea, liderul Pro România a vorbit și despre arestarea lui Liviu Dragnea. ”Un spectacol sinistru, nu o sa încep acum să plâng după Liviu Dragnea, dar nici nu a intrat bine pe ușa închisorii și deja îi împărțeau hainele. E ca în epoca Ceaușescu, toți erau cu ‘te iubim tovarășe’ și după două ore erau toți revoluționari”, a mai spus Victor Ponta.

  1. Foarte corect. Doar termenul „halucineaza” ma deranjeaza. Sica-mandolina halucineaza permanent, fie de la consumul de alcool, fie din setea de a deveni primministru ( Doamne fereste !!!). Dar , daca folosesti o metafora cind il caracterizezi FOARTE EXACT pe un adversar politic , asta inseamna ca halucinezi ??? NU CRED. SCUZATI, DAR NU CRED.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.