Continutul Principal

Ponta: Dragnea s-a luptat cu serviciile, ajutând ca Rusia să intervină în alegerile din Moldova, România şi Ucraina

Data: 12 februarie 2019

Pentru a mia oară, NATO transmite că scutul antirachetă de la Deveselu nu este o ameninţare pentru nimeni. Nici măcar pentru Rusia care a cerut, nici mai mult, nici mai puţin, ca scutul să fie distrus. Această cerinţă care sună mai mult a ultimatum şi provocare a stârnit, justificat, multă îngrijorare. „Ruşii nu o să ne atace scutul”, a spus Victor Ponta, la Jurnalul de Seară, care a atras atenţia asupra situaţiei create prin propunerile de reducere a bugetelor pentru servicii.

„Ruşii nu o să ne atace scutul. În schimb, întâi îi vor ataca pe moldoveni peste două săptămâni, când au alegeri, la sfârşitul lunii martie sunt alegeri în Ucraina, după 26 mai avem alegeri în România pentru europarlamentare.

În condiţiile în care SUA, Europa, NATO, ne arată foarte clar ce a însemnat influenţa rusească la Brexit, la alegerile din Italia, România azi îşi taie banii de la serviciile de informaţii pentru că Dragnea are un război cu Hellvig şi cu Vlase.

În mai iunie e vizita Sanctităţii Sale Papa, nu vine doar la Bucureşti. Înainte, la Sibiu avem Summit-ul 27 de şefi de state din UE.

Şi noi tăiem bani de la SPP.

Noi tăiem bani de la instituţii din prostie, din ticăloşie.

Că e vândut ruşilor, sau din prostie, Dragnea s-a luptat azi cu serviciile, lovind şi ajutând ca Rusia să intervină în alegerile din Moldova, Ucraina şi România şi ajutând România să se facă de râs, neacordând resurse ca vizite atât de importante să se desfăşoare în condiţiie normale.

România a avut un singur eveniment la Parlament, la Sibiu cheltuielile vor fi triple, vă daţi seama că orice fanatic poate face ceva în timpul vizitei Papei.

Nu vom putea asigura paza la summituri”, a spus Victor Ponta, la Jurnalul de Seară.

 

sursa dig24.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.