Continutul Principal

Ponta îl ironizează pe Dragnea şi îl acuză de manevre subterane: ‘Tot acest praf în ochi este folosit ca să fure toate companiile româneşti’

Data: 27 februarie 2019

Victor Ponta acuză tandemul Dragnea-Vâlcov că se foloseşte de scandalul public din justiţie pentru a înfiinţa Fondul Suveran de Investiţii, structură care va cuprinde toate companiile de stat.

„Haideti ca iar a luptat Dragnea cu “Statul Parelel” / la Dragnea orice chestiune serioasa devine un blat, o bascalie ; sau ambele!

Acum putem sa ne uitam putin si la faptul ca tot acest “praf in ochi” este folosit in aceasta saptamana de catre Dragnea si Valcov ca sa fure toate companiile romanesti (cu semnatura inconstientilor Dancila si Teodorovici care vor adopta Hotararea de Guvern cu Fondul Suveran)!

Pentru noi cei de la PRO Romania marea batalie a acestui an este salvarea companiilor romanesti ( pe care in 2012-2015 le-am salvat de la faliment, le-am facut profitabile si le-am listat la Bursa pentru a fi transparente si eficiente pentru Romania)!”, scrie Ponta pe Facebook.

Fostul premier ironizează reacţia lui Liviu Dragnea la victoria lui Kovesi din Parlamentul European, făcând referire la legăturile liderului PSD cu Brazilia. „Liviu – you don’t speak English/ but do you speak euro and dollars? Just brasilian real?”, mai scrie Ponta pe Facebook.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.