Continutul Principal

Ponta: In niciun caz n-as vota un guvern Ludovic Orban, e ca si cand sari din lac in put! Ce va face cu valul de refugiati PSD

Data: 11 mai 2019

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca USR si PNL nu sunt pregatite pentru actul de guvernare, precizand insa ca ar putea vota pentru inlocuirea guvernului condus de premierul Viorica Dancila.

In acest context, liderul Pro Romania a adaugat ca nu ar vota pentru un guvern Ludovic Orban, despre care a apreciat ca ar fi „ca si cand sari din lac in put”.

„Vreau sa va spun de pe-acum, am votat in Parlament si probabil voi vota daca putem sa inlocuim guvernul doamnei Dancila, ca nu-i un guvern bun, ca nu sunt niste oameni pregatiti – ca pe cei care au mai fost pe acolo i-au dat afara. Dar in niciun caz n-as vota sa vina un guvern Ludovic Orban, ca e ca si cand sari din lac in put”, a spus Victor Ponta, vineri, la Simeria.

Val de refugiati dupa alegeri

El a aratat ca la Pro Romania a incercat sa construiasca o alternativa pentru cei care au crezut, in anul 2016, ca PSD merge intr-o directie buna, iar apoi au apreciat contrariul.

„Am incercat la Pro Romania sa construim o alternativa pentru toti cei care in 2016 au crezut ca mergem in directia buna cu PSD si si-au dat seama ca Dragnea ii duce intr-o directie gresita. (…) Dupa 26 mai, daca va fi un val de refugiati de la PSD spre Pro Romania, sa avem grija cu refugiatii, pe cei buni sa-i primim, pe cei rai sa-i lasam acolo.

Imi doresc foarte tare ca la alegerile prezidentiale, cele locale, cele parlamentare, sa existe aceasta alternativa curata, pro europeana, de centru stanga”, a afirmat Victor Ponta.

 

 

Comisarul european Corina Cretu, liderii partidului Victor Ponta si Sorin Cimpeanu, precum si Ioan Rus, au fost prezenti, vineri, in Simeria, Hunedoara si Deva pentru a prezenta oferta electorala a partidului pentru alegerile europarlamentare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.