Continutul Principal

Ponta, la Iaşi: Autostrada Moldova – Ardeal nu se poate face în parteneriat public-privat

Data: 30 martie 2019

Victor Ponta a venit cu tot staff-ul partidului său la Iași, inclusiv cu candidații Pro România în alegerile europarlamentare.

Alături de el se află și fostul ministru de Finanțe Ioana Petrescu. El a remarcat că a pornit la un drum cu ALDE pentru spitale și autostrăzi, ca să vadă azi că drumul s-a cramponat în chestiuni legate de justiție. El a spus că autostrada A8 nu se va putea face prin parteneriatul public privat, ci doar cu fonduri europene. La conferinţa de presă este prezentă şi Corina Creţu, comisarul european candidând la europarlamentare pe listele Pro România.

Fostul prim-ministru s-a arătat încrezător că rezultatele alegerilor din 26 mai vor permite schimbarea actualului regim de la București înaintea scrutinului parlamentar de la sfârșitul anului 2020. Victor Ponta nu a explicat însă cum se va întâmpla asta.

PSD e capturat de un grup infracțional organizat, a descris Victor Ponta situația din fostul său partid. El a făcut diferența dintre acest grup, care a preluat și controlul Parlamentului, și numărul mare de membri, spunând că nu mai are nicio legătură cu social-democrația. „Pe Dragnea numai Pro România îl poate bate”, a mai spus el. El a evitat să dea un pronostic pentru alegerile din 2016, dar s-a arătat sceptic că PSD va mai câștiga 16 mandate, câte a obținut la alegerile trecute, în 2014.

Ponta și-a asumat vina că, înaintea alegerilor din 2014, nu s-a uitat pe listă până la locul 9, altfel – spune el – ar fi întrebat ce caută Dancila acolo. „Au ajuns pe listă tot felul de nume”, și-a turnat fostul președinte al PSD cenușă în cap.

„Problema este cine vine după Dancila”, a încheiat Ponta conferința de presă.

Sursa ziaruldeiasi.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.