Continutul Principal

PONTA: Le propun celor de la PSD trei nume de premier cu care să mergem la Iohannis

Data: 10 octombrie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, joi, după ce moţiunea a fost votată, că îi „pare rău că şi-a bătut fosta echipă, dar social-demoraţii s-au bătut singuri, când nu au înţeles că modul lor de a face politică nu este corect”. De asemenea, acesta a afirmat că le propune celor din PSD trei propuneri de premier cu care să meargă la preşedintele Klaus Iohannis.

„Doamna Dăncilă chiar nu era adecvată pentru funcţia de prim-ministru şi e bine că azi se cam încheie o epocă proastă”, a spus Victor Ponta. „Nu pot să mă bucur că mi-am bătut fosta echipă, dar cred că s-au bătut ei”, a mai spus Ponta, care a făcut referire la modul în care PSD „a cumpărat voturi”. Ponta a explicat că 28 de parlamentari ai Pro România au semnat moţiunea şi au votat-o 31. În plus, el a reiterat ideea că va încerca să facă o majoritate cu PSD pentru a-i face preşedintelui Klaus Iohannis o propunere comună de premier. „Oferta mea pentru foştii colegi de la PSD ramâne valabila. Chiar şi dupa moţiune. Cred că ar trebui să ne aşezam la masă să înţelegem că această guvernare s-a încheiat (…) Le propun celor de la PSD trei propuneri de premier cu care să mergem la Iohannis”; a explicat acesta. Ponta a explicat că nu el este acea propunere şi a afirmat că are numeroase apeluri de la social-democraţi dispuşi să discute cu Pro România. „Am telefonul plin cu mesaje de la pesedişti. Sute. Toate încep cu «ai avut dreptate, am fost un prost»”, a mai spus Ponta.

Sursa: adevarul.ro

  1. Bună seara ,eu doresc sa se trezească PSD ,va rog încercați să faceți să înțeleagă toți membri de ambele părți să nu se mai certe ,suntem toți de stânga .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.