Continutul Principal

Ponta, semnal de alarmă după situaţia de la Sectorul 1: Este EXTREM de grav. Întrebare cheie în contextul parlamentarelor

Data: 26 octombrie 2020

Victor Ponta, preşedintele PRO România, trage un semnal de alarmă după situaţia de la Sectorul 1, unde sunt mari suspiciuni de fraudă electorală, după imaginile care au fost făcute publice.

„Dacă în cel mai bogat sector al Capitalei nu putem să aflăm adevărul, credeţi că îl puteţi afla în comune, oraşe unde baronii locali şi autorităţile sunt mână în mână? Evident că nu. Şi trag un semnal de alarmă. Eu nu ştiu ce a fost acolo, la Sectorul 1, dar am spus: atenţie, toată ţara se uită şi toţi oamenii vor să ştie dacă merită să se mai ducă pe 6 decembrie la vot. Îmi pun mască, mă dezinfectez, nu mă înghesui… Merită?

Cred că da, dar votul meu este numărat corect? Votul meu contează cu adevărat sau e cineva, undeva, poate chiar în afara României, care a decis că dacă te cheamă Clotilde, dacă te cheamă nu ştiu cum, trebuie să câştige alegerile la fraierii ăia din România, iar altfel nu ai nicio şansă? Faptul că nu se doreşte elucidarea acestei situaţii, pentru mine este un semnal extrem de grav”,  a declarat, duminică seara, la România TV, Victor Ponta.

 

Sursa: dcnews.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.