Continutul Principal

Ponta spune cine e CANDIDATUL PSD la prezindențiale: ‘Tot timpul a candidat, că a vrut sau nu, liderul partidului. Nu cred că va candida altcineva’

Data: 2 decembrie 2018

ponta2-epa

Victor Ponta susține că din partea PSD pentru funcția de președinte al țării va candida liderul partidului.

„De la PSD tot timpul a candidat la funcția de președinte, că a vrut sau nu, liderul partidului. Eu nu cred că va candida altcineva”, a spus fostul premier Victor Ponta în direct la postul de televiziune România TV.

Întrebat ce ar vota într-o posibilă finală dintre Liviu Dragnea și Dacian Cioloș el a spus: „Eu nu cred că domnul Liviu Dragnea ajunge în finală. Nu cred că Cioloș este o variantă bună pentru funcția de președinte. Nu l-aș vota pe domnul Cioloș.

În mod normal Klaus Iohannis ar trebui să intre în turul doi cu candidatul PSD, oricare ar fi acela. Dar fiind vorba de Dragnea eu nu-i dau șanse în turul doi. Eu îl voi vota candidatul PRO România, pe care eu îl știu. PSD avea un singur candidat care putea intra în turul doi: pe Gabriela Firea. După toate scandalurile din ultima perioadă mă îndoiesc că va fi candidatul PSD. Un alt candidat cu șanse era Călin Popescu Tăriceanu”, a conchis Victor Ponta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.