Continutul Principal

Primar PSD de 5 stele s-a transferat la Pro România

Data: 9 martie 2019

Un primar din Transilvania, ales pe listele PSD și care se află la al cincilea mandat, s-a alăturat partidului condus de fostul premier Victor Ponta.

„Continuăm turul național de organizare și evaluare a filialelor PRO ROMÂNIA. Alături de secretarul general Ion Mocioalcă si deputatul Octavian Petric, am avut întâlniri cu cei care coordonează Organizațiile Sălaj, Satu Mare, Bihor și Maramureș. O întâlnire aparte a fost cea cu primarul comunei Odoreu, Pop Dumitru, ales pe listele PSD, care a decis să vină alături de echipa PRO ROMÂNIA. Suntem în fiecare zi #MaiPuternici!”, a scris fostul ministru Adrian Țuțuianu pe pagina sa de Facebook.

Dumitru Pop este primarul comunei Odoreu (județul Satu Mare) din anul 2000, fiind în prezent la al cincilea mandat consecutiv și pentru activitatea sa a primit distincţia de „Primar de 5 stele” de la Asociația Comunelor din România (ACoR).

O serie de primari și consilieri județeni din mai multe județe au anunțat, în ultimele luni de zile, fie că demisionează din funcție și trec la Pro România, fie că rămân în PSD dar vor ajuta partidul lui Victor Ponta la europarlamentare.

sursa stiripesurse.ro

  1. Mare atenție la cei care ocupa funcții în PSD și totuși, fac pasul către PRO RO. Indiferent dacă renunță sau nu la funcții, indiferent dacă își dau sau nu demisia din PSD, ei pot fi suspectati, că fiind niste intruși și cel puțin o perioadă, se impune monitorizarea lor. Escobar de Romania, măcinat de ură și dorința de răzbunare, este in stare de orice. !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.