Continutul Principal

PRIMUL CONSILIER MUNICIPAL CARE PLEACĂ DIN PNL PENTRU PRO ROMÂNIA TULCEA

Data: 28 februarie 2019

Gabi Stoica, consier municipal PNL și-a anunțat în timpul ședinței de consiliul local de astăzi (28 februarie 2019) demisia din partid și intenția de a se înscrie în formațiunea coordonată de Ștefana Zibileanu, Pro românia Tulcea.

 

“Nu mă mai regăsesc în acest partid măcinat de orgolii, fără acel dialog sincer necesar tuturor tulcenilor dar în mod deosebit comunității din care fac parte și care numără peste 3500 de membri, într-o perioadă grea pentru noi toți. Mulțumesc tulcenilor pentru faptul că au avut încredere atunci când m-au votat și pe mine pe lista de consilieri liberali pentru Consiliul Municipal și-i asigur de buna mea credință.

 

Tocmai acesta este motivul pentru care prefer să pierd acest loc de consilier decât să nu mă mai pot uita în ochii oamenilor atunci când le vorbesc despre viitor, despre reușite și despre speranță. În ultimii zece ani am ajutat peste o mie de romi să înțeleagă cât de importantă este școala și cea de-a doua șansă și cred că am această obligație morală – de a rămâne vertical.

 

Da, voi merge la Pro România Tulcea (!( pentru că acolo sunt foarte mulți tineri, dar nu numai, unii dintre ei nu au făcut niciodată politică și acesta poate fi un început promițător. Eu îmi voi face datoria așa după cum am făcut mereu în viață.

 

Știți ce aș vrea să vă spun? Omul amărât de pe stradă are nevoie, pe lângă bucata de pâine pe care o primește uneori, şi de o vorbă bună. Aceşti oameni, ajunşi aşa din diferite motive, au mare nevoie oameni, grupuri de oameni, oameni politici care să le arate o consideraţie cât de mică, fie şi numai pentru câteva clipe să se simtă egali într-un potențial dialog sincer. Poate singurătatea o simte mai acut decât foamea. Știu că la Pro România sunt astfel de oameni (!)” ne-a spus Gabriel Stoica după anunțarea demisiei din PNL.

 

“Noi îi spunem bun venit și ne bucurăm pentru faptul că vine să dea o mână de ajutor unui partid aflat la început de drum: nu uitați că avem doar patru luni și jumătate de existență și putem vorbi deja despre acțiuni remarcate de tulcenii care, din fericire ne dau un feedback foarte bun. Așadar, bine ai venit în echipa Pro România Tulcea, Gabi Stoica!”a declarat coordonatorul Pro România Tulcea, Ștefana Zibileanu.

Sursa dobrogeanews.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.