Continutul Principal

PRO România București: Orele de lucru ale zilei de joi o găsesc pe Violeta Alexandru în intersecție, făcând campanie electorală

Data: 24 iulie 2020

Gabriela Podașcă, coordonatorul PRO România București, spune că în timpul orelor de muncă ale ministrului Muncii, Violeta Alexandru, aceasta stă în drum și face campanie electorală.

„Presupunem că tot ce era de lucru pe la Ministerul Muncii a fost terminat, iar toate problemele au fost rezolvate, din moment ce orele de lucru ale zilei de joi o găsesc pe Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, în intersecție, făcând campanie electorală.

În cazul în care acea apă nu are efecte tămăduitoare, nu vedem utilitatea demersului, mai ales în plină pandemie (declarată, ce-i drept, cu o întârziere de câteva luni, de guvernul din care face parte).

Interesant este că această campanie se desfășura fix în timp ce premierul Ludovic Orban spunea că vom avea o campanie preponderent online și că nu sunt recomandate acțiunile în stradă.

După cum vedeți, PNL București îl ascultă și are acțiune în stradă și împarte apă și cine mai știe ce altceva, prin intersecții… 😑

Putem trage două concluzii: fie că Violeta Alexandru nu își ascultă șeful direct, nici pe linie de partid, nici în Guvern sau că PNL face un joc ipocrit și își face campanie electorală pe banii contribuabililor…”, scrie PRO România București, pe Facebook.

sursa: https://newsbucuresti.ro/pro-romania-bucuresti-orele-de-lucru-ale-zilei-de-joi-o-gasesc-pe-violeta-alexandru-in-intersectie-facand-campanie-electorala/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.