Continutul Principal

PRO România face apel pentru o campanie transparentă, civilizată și pașnică

Data: 6 martie 2019

Alegerile pentru Parlamentul European reprezintă, deopotrivă, un moment în care partidele politice își prezintă oferta politică și candidații pentru ocuparea mandatelor în singura instituție aleasă direct de către cetățeni, cât și un moment de reflexie privind valorile, principiile și dezvoltarea Uniunii Europene.

PRO România consideră că viitorul Uniunii și gradul de participare a țării noastre la politicile comune depind în mare măsură de implicarea cetățenilor, de încrederea lor în viitorul european și în instituțiile europene.

Constatând că la nivelul sectorului 4 s-au înregistrat deja incidente care vizează organizarea campaniilor de strângere de semnături pentru susținerea listelor de candidați.

Fiind convinși că informarea cetățenilor este fundamentală, iar toți cei care sunt implicați în campania pentru alegerile pentru Parlamentul European trebuie să își prezinte candidații și programele politice în condiții de siguranță și respect reciproc.
Susținând cu tărie că vremea găștilor de cartier a trecut, iar politica de gherilă trebuie să rămână în trecut.

Ne afirmăm convingerea că e vremea unei campanii corecte, civilizate, transparente, în care să ne prezentăm candidații, valorile europene în care credem, programele politice și opțiunile doctrinare, toate în folosul cetățeanului.

PRO România respinge cu fermitate vandalizarea corturilor competitorilor politici și bruscarea sau amenințarea simpatizanților, voluntarilor sau susținătorilor formațiunilor politice.

Și lansăm un apel pentru autoritățile locale și pentru partidele politice pentru respectarea drepturilor reciproce și pentru o campanie europeană, fără violență și fără manifestări huliganice, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

  1. Mai multe fapte, mai puţine vorbe… şi fără demagogie şi defăimarea României! Nu suntem un popor de mâna a III-a, suntem europeni de secole.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.