Continutul Principal

PRO Romania, Filiala Giurgiu – 12 Localitati In Trei Saptamani

Data: 31 ianuarie 2019

Marti, 29 ianuarie 2019, la Giurgiu a fost sustinuta prima conferinta de presa a partidului fostului premier, Victor Ponta – PRO Romania.
Coordonatorul filialei judetene – Norut Stanisteanu, secondat de prof. Marian Damian – coordonatorul filialei municipale Giurgiu, au fost gazdele acestei prime conferinte de presa.
Dupa o scurta introducere in “tainele” statutului PRO Romania, Norut Stanisteanu a facut si precizarea asteptata de presa locala:
“Desi timpul a fost foarte scurt – sunt in aceasta postura de coordonator din 17 decembrie 2019 – am reusit sa avem coordonatori in 11 localitati din judet (Daia, Baneasa, Buturugeni, Ogrezeni, etc) si in municipiul Giurgiu. Obiectivul nostru, pana in alegerile europarlamentare, este sa avem filiale in mai mult de jumatate din localitatile judetului. Spun asta, pentru ca este o perioada si scurta si… dificila politic, perioada in care cu greu putem gasi oameni care sa se implice. Asta nu inseamna ca nu vom avea oameni in toate sectile de vot sau ca nu avem un target ridicat. Obiectivul nostru pe judet, pentru alegerile europarlamentare, este de cel putin 8.000 de voturi, un procent cuprins intre 6 – 9%.
Tinta noastra sunt oamenii cu gandire europeana si tineri pregatiti, cu ajutorul carora sa putem schimba mentalitati, sa gasim solutii… Nu vrem sa se mai spuna “nu pot”, ci sa gasim rezolvari in toate domeniile.
PRO Romania este un partid cu o gandire si o strategie de viitor, iar actiunile si oamenii din partid sa fie… PRO”, a declarat Norut Stanisteanu.
N.R. Stanisteanu a tinut sa sublinieze o chestiune interesanta din Statutul PRO Romania. Liderul politic a precizat ca in Statutul PRO Romania nu exista nicio prevedere de excludere din partid!
“… Ceea ce mi se pare extraordinar. Cine nu corespunde si nu isi face treaba, se autoexclude, nu este dat afara de un anumit for, care poate judeca subiectiv”.

sursa opiniagiurgiu.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.