Continutul Principal

Pro România, lovitură sub centură pentru USR: mutarea ar putea duce la dizolvarea partidului / DOCUMENT

Data: 23 septembrie 2020

Candidatul Pro România, Ioan Sîrbu, publică un document în care se arată că USR atacă în instanță un Plan Urbanistic Zonal, lucru interzis de legea partidelor politice și care ar putea duce chiar la dizolvarea formațiunii politice.

„USR încalcă grav legea partidelor politice. Partidul care îl susține pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei recurge la acțiuni ilegale, probabil în căutare de fonduri de campanie.

Culmea absurdului! Pe 16 august 2020, Uniunea „Salvați România” a depus la Tribunalul București cererea de anulare și suspendare a unui PUZ (plan urbanistic zonal). Este o încălcare gravă a legii! Un partid politic nu are voie să atace în instanță acte de urbanism, asta este treaba autorităților și a ONG-urilor specializate.

Ați uitat că USR este partid, că nu mai este ONG, domnilor Nicușor Dan și Dan Barna? Partidele care se ocupă cu astfel de manevre trebuie dizolvate, spune Legea partidelor! Iar un alt înțelept, bun cunoscător al năravurilor voastre, spunea odinioară ”Șantajul și etajul” (Pamfil Șeicaru)

Ca primar, voi cere semnarea unui acord între partidele politice așa încât, la nivelul Capitalei, să nu existe astfel de interferențe și încălcări ale legii! Bucureștiul trebuie să rămână al bucureștenilor!”, scrie Ioan Sîrbu.

 

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.