Continutul Principal

PRO România Mureş a semnat un acord de colaborare cu Uniunea Independentă Pentru Sighişoara

Data: 13 mai 2019

Organizația judeteană PRO România Mureș a semnat un acord de colaborare și susținere reciprocă, cu Uniunea Independentă Pentru Sighișoara. La eveniment a luat parte şi comisarul european Corina Creţu, candidat al Pro România la europarlamentare, care și-a exprimat îngrijorarea cu privire la ritmul slab al dezvoltării infrastructurii orașului Sighișoara pe fondul luptelor politice.

„O zi istorică pentru scena politică mureșeană și viața mureșenilor! În cursul zilei de astăzi, organizația judeteană PRO România Mureș, a semnat un acord de colaborare și susținere reciprocă, cu Uniunea Independentă Pentru Sighișoara. Acordul a fost semnat de către Coordonatorul PRO România Mureș, Călin Buzgău, și de către Președintele Uniunii Independente Pentru Sighișoara, Iulian Sîrbu. Acordul a fost semnat în cadrul unui eveniment desfășurat la Sighișoara, în prezența colegei și candidatei noastre pentru Parlamentul European, doamna Comisar European, Corina Crețu”, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a Pro România.

Aflată la eveniment, Corina Crețu, comisar european pentru politică regională, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la ritmul slab al dezvoltării infrastructurii orașului Sighișoara pe fondul luptelor politice.

„Am avut, astăzi, o întâlnire foarte productivă cu sighișorenii, care s-au arătat preocupați de soarta cetății lor. Îmi pare rău că luptele politice au stagnat dezvoltarea Sighișoarei, care este o comoară – nu doar pentru România, ci pentru întreaga Europă”, a spus aceasta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.