Continutul Principal

Pro Romania organizatia sector 6 a depus coroane de flori cu ocazia centenarului

Data: 2 decembrie 2018

În contextul celebrării Centenarului Marii Uniri, Partidul PRO ROMÂNIA, condus de Victor Ponta, a stabilit un calendar de evenimente menite să omagieze ocazia istorică, în care, poate mai mult decât oricând, românii trebuie să rămână uniți.

​ Organizația PRO ROMÂNIA Sector 6 a omagiat, de asemenea, Marea Unire printr-o serie de evenimente care au inclus întâlniri cu simpatizanții, dezbateri pe teme istorice, precum și depunerea unei coroane de flori la Statuia Geniului ”Leu”, aflată în apropierea Palatului Cotroceni. ​

​Cei prezenți au evocat memoria eroilor căzuți pentru patrie în Primul Război mondial, păstrând și un moment de reculegere pentru aceștia.

​”În preajma Zilei Naționale, în An Centenar, este important să reflectăm asupra sacrificiului eroilor noștri, privind spre viitor, la ceea ce vom lăsa copiilor noștri. Acesta trebuie să fie pentru toți românii începutul unui nou secol, un secol altfel, în care trebuie să intrăm cu determinare, pentru a putea, mai apoi, să privim în urmă cu mândrie”, a declarat coordonatorul Organizației, av. Anca – Elena Bălășoiu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.