Continutul Principal

PRO România reacționeză virulent la amânarea creșterii alocațiilor pentru copii: Iohannis și Orban au atins punctul maxim de ipocrizie!

Data: 10 ianuarie 2020

Purtător de cuvânt al Pro România, Gabriela Podașcă, a transmis vineri, după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că va amâna intrarea în vigoare a dublării alocațiilor pentru copii, că liberalii „încearcă să facă economii pe spatele celor care au cea mai mare nevoie de ajutor”.

„Prim-ministrul și președintele au atins punctul maxim de ipocrizie! PNL și premierul Orban încearcă să facă economii pe spatele celor care au cea mai mare nevoie de ajutor. În România educată și normală, propovăduită de ei, unul din doi copii se culcă flămând, iar cei mai mulți școlari din mediul rural nu abandonează din simplul motiv că doar acolo au asigurată o masă pe zi. Creșterea alocațiilor nu este un moft și nici o extravaganță, ea face diferența între integrare și excluziune socială, între o șansă la viață decentă și condamnarea la sărăcie. Cerem prim-ministrului să aloce fondurile necesare, astfel încât președintele să poată promulga de îndată legea. Votul Parlamentului reprezintă vocea poporului și nu poate fi ignorat la nesfârșit de PNL. Liberalii nu sunt în stare să guverneze, de asta ne-am lămurit și noi, și ei. Îi somăm să înceteze bătaia de joc la adresa celor mai vulnerabili cetățeni. PRO Romania va lupta în Parlament pentru drepturile copiilor!”, a transmis Podașcă pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.