Continutul Principal

PRO România se pregătește cu echipă serioasă pe Moldova

Data: 23 ianuarie 2019

Aflat în vizită la Iași, liderul PRO România, Victor Ponta a declarat că pentru alegerile prezidențiale candidatul cel mai bun al partidului este comisarul european Corinta Crețu, menționând și alte două posibile variante, Gabriela Firea și Sorin Cîmpeanu.

Victor Ponta prezent la Iași pe 24 ianuarie

Victor Ponta, liderul PRO România va participa la manifestările organizate de municipiul Iași pe 24 ianuarie. Victor Ponta va fi prezent și miercuri seară la recepția de la Palatul Culturii, unde președintele Klaus Iohannis va oferi Iașului titlul de Capitală istorică.

„Mă bucur foarte mult că de fiecare dată la 24 ianuarie domnul Victor Ponta este prezent la Iași. A fost prezent și pe perioadă cât a fost prim ministru, este prezent și după această perioadă. Mă bucur foarte mult pentru că de aici a pornit USL-ul, am fost colegi în Parlamentul României și cu siguranță dacă o să mai aibă posibilitatea să fie premier, va face multe lucruri pentru Moldova, pentru Iași pentru că atunci la vremea respectivă erau mai mute șanse să se facă mai multe lucuri pentru Iași. Nu s-au făcut, eu am atras atenția de mai multe ori, pentru că Moldova a rămas în urmă cu dezvoltarea și sunt multe de făcut și aici mă refer la infrastructura mare. Suntem o zonă defavorizată și trebuie să ajungem celelalte regiuni din urmă. Vom participa la dineul oferit de municipiul Iași, vom avea o întâlnire cu diverse categorii sociale de aici din municipiul Iași.”, a declarat Sorin Iacoban, secretar general Pro România pe Molodova.

În negocieri cu PRO România

În această perioadă liderii PRO România vor avea mai multe întâlniri, atât în județ, cât și în mai multe zone din Moldova pentru întemeierea mai multor organizații.

„Sigur că vom face totul ca organizația Iași PRO România să se consolideze, să începem să avem oameni în secțiile de vot, să ne organizăm. Avem deja organizații constituite la Hârlău, ne axăm pe orașele din județul Iași. Avem la Pașcani, urmează Podu Iloaiei, Târgu Frumos în perioada următoare și comunele mari. Încet, încet harta de comune unde vor exista organizații locale PRO România se va umple în curând. Să fim pregătiți de alegerile euro parlamentare, avem nevoie de oameni în secțiile de vot și oameni care să facă propagandă pentru partid.”, Am discutat cu foarte mulți primari din județ și în afara județului pentru că eu sunt secretar general pe Moldova. Avem discuții, dar bineînțeles că la momentul ăsta fiecare primar așteaptă momentul. Și nici eu nu îmi doresc ca un primar să își piardă mandatul pentru faptul că stau de vorbă cu noi, cei de la PRO România. ne dorim un procent cât mai mare, să fim printre județele fruntașe din țară pentru că chiar merită atât Iașul, cât și Moldova merită să fim PRO România. Și sperăm să obținem pe puțin 10 %.”, a mai spus Sorin Iacoban, secretar general PRO România pe Molodova.

sursa 7est.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.