Continutul Principal

”PRO România” și-a făcut filială la Cugir

Data: 7 martie 2019

La proiectul politic lansat de Victor Ponta privind constituirea în teritoriu de organizații locale ale partidului ,,PRO România” s-a aliniat și Cugirul, mai mulți localnici de la poalele Drăganei exprimându-și opțiunea pentru formațiunea de centru stânga la care au aderat nume grele din PSD.

Astfel, o echipă condusă de economistul Vasile Sorin (foto), în calitate de președinte interimar și jurista Cistina Moldovan – coordonator zonal, a reușit ca într-un timp destul de scurt să convingă peste 100 de cugireni să se înscrie în partidul condus de fostul premier Ponta.

Vasile Sorin administratorul unei firme de construcții este cunoscut ca o persoană cu experiență politică, acesta conducând anterior organizațiile locale ale PP – DD și PMP, în perioda 2012 – 2016 beneficiind și de un mandat de consilier local.

”Dorim să aducem în partid oameni buni în domeniul lor de activitate, cu rezultate și experiență profesională, tineri ambițioși și muncitori, oameni reprezentând toate categoriile sociale care cred în România și în acest nou proiect politic. Ne luptăm să construim o organizație puternică la Cugir, suntem implicați în strângerea de semnături pentru Europarlamentare, iar în curând sperăm să avem la Cugir și un sediu de partid”, ne-a declarat Vasile Sorin.

 

El a ținut să precizeze că recent, au avut loc întâlniri la Alba Iulia cu reprezentanți la vârf ai PRO România, precum: fostul ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu, Daniel Constantin (fost ministru al Agriculturii) și Ion Mocioalcă – fost lider al organizației PSD Reșița. (C.P.)

Sursa ziarulunirea.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.