Continutul Principal

PRO România Sibiu are filială de tineret

Data: 29 iulie 2019

Organizația județeană de tineret a PRO România a găzduit regionala organizației de tineret PRO România-Zona Centru și lansarea organizației județene de tineret Sibiu a PRO România

Sfârșitul săptămânii trecute a fost dedicat tinerilor membrii din Partidul PRO România.

Între 27 și 28 iulie, organizația județeană de tineret a PRO România a găzduit regionala organizației de tineret PRO România-Zona Centru și lansarea organizației județene de tineret Sibiu a PRO România.

Astfel, sâmbătă 27 iulie, la sediul filialei PRO România Sibiu s-a desfășurat ședința regională – Zona Centru, la care au participat organizațiile județene de tineret din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

Subiectele principale abordate în cadrul întâlnirii au făcut referire la antreprenoriat și inovare în rândul tinerilor, dar și viziunea acestora pentru educație, un domeniu esențial într-o societate democratică. Nu au lipsit nici discuțiile despre Școala Politică de vară a tineretului PRO România, dar nici sesiunea „Q&A”.

De asemenea, a fost desemnat coordonatorul filialei organizației județene de tineret PRO România Sibiu: Alexandra Pușcaș – studentă a Facultății de Litere și Arte din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Ziua de sâmbătă s-a încheiat cu un tur al orașului Sibiu și momente de socializare.

Al doilea eveniment, din data de 28 iulie 2019, a fost reprezentat de ședința Biroului Național de Tineret al PRO România, unde a fost analizată situația organizațiilor de tineret din teritoriu și expuse activitățile desfășurate în perioada de vară la nivel local și județean.

Evenimentele s-au desfășurat sub coordonarea lui Miroslav Stanici, coordonatorul organizaţiei naţionale de tineret PRO România.

Prin vocea coordonatorului filialei județene, membrii partidului PRO România Sibiu, își doresc un candidat propriu pentru alegerile prezidențiale, precum fostul prim-ministru și actual europarlamentar Mihai Tudose, deputatul Sorin Cîmpeanu, sau europarlamentarul Corina Crețu și nu se văd făcând campanie electorală pentru candidatul PSD, Viorica Dăncilă.

Sursa: mesageruldesibiu.ro

  1. Felicitări PRO ROMÂNIA, extinderea partidului este bine venită, da și eu sunt deacord ca partidul să aibă propriul candidat la prezidențiale și în niciun caz să nu susțină PSD-ul la prezidențiale, psd-ul nu mai este un partid pentru România!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.