Continutul Principal

Pro România Sibiu se pregătește pentru alegerile europarlamentare

Data: 23 februarie 2019

Fostul premier Mihai Tudose, vicepreședintele partidului Pro România, și Marian Neacșu, șeful echipei de campanie pentru alegerile europarlamentare al acestei formațiuni, s-au aflat în această săptămână la Sibiu.

Cei doi lideri au participat la o ședință la sediul filialei Pro România Sibiu. principalul subiect fiind pregătirea alegerilor pentru Parlamentul European.

“În cadrul acestei întâlniri s-au discutat aspecte importante legate de strategia alegerilor europarlamentare care se vor desfășura pe 26 mai. Alte subiecte abordate în cadrul acestei vizite au vizat organizarea și dezvoltarea filialei Pro România Sibiu printr-un dialog constructiv între membrii formațiunii și distinșii invitați. Cu o listă formată din nume cu rezonanță pe scena politică românească, deschisă de președintele partidului, domnul Victor Ponta, și urmată de unul dintre cei mai de valoare europarlamentari pe care îi are România în acest moment, doamna Corina Crețu, în egală măsură Pro România propune pentru Parlamentul European candidați cu o vastă experiență pe scena politică europeană.
În acest context, președintele Pro România Sibiu, domnul Gigi Fețeanu, a subliniat importanța acestor alegeri europarlamentare, fiind un prim test atât pentru Pro România,
cât și pentru clasa politică”, se arată într-un comunicat al organizației județene Pro România Sibiu.

sursa mesageruldesibiu.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.