Continutul Principal

PRO ROMÂNIA TULCEA VĂ INVITĂ LA DEZBATERE: “LEGISLAȚIA RUTIERĂ – PREVENȚIA!”. SEMNAL DE ALARMĂ

Data: 23 februarie 2019

Cu deosebită consideraţie, vă invităm să participați la dezbaterea cu tema “Legislația rutieră – Prevenția!” organizată de Partidul PRO ROMÂNIA – Filiala județeană Tulcea în data de 26.02.2019, orele 17,00 – 19,00 la Hotel Delta Tulcea, Sala de Conferințe 3***, etaj 7.

 

Inițierea dezbaterii a avut ca punct de plecare complexitatea neregurilor apărute în trafic, creșterea numărului accidentelor rutiere, mai ales a celor cu consecințe grave și ineficiența actualului cadru legislativ atât în ceea ce privește victima, cât și răspunderea celor care au cauzat accidentul.

 

Evolutia accidentelor rutiere în ultimii 10 ani la nivel se remarcă prin existenta unui trend crescător accentuat, trend explicabil prin cresterea explozivă a parcului de autovehicule si a numărului de conducători de autovehicule. Urmările acestui fenomen care afectează întreaga omenire, cum ar fi: decesele, accidentele cu invaliditate sau cele cu incapacitate temporară de muncă, precum şi pagubele materale, determină traume şi costuri socio-economice de o importanţă deosebită pentru societate.

 

La dezbaterea inițiată de noi vor participa: coordonatorul Departamentului de justiție și ordine publică, avocat Bogdan Tohăneanu, chestorul (r) Dumitru Jianu, coordonatori județeni din Regiunea de Sud – Est ai departamentului, Asociația Victimelor Accidentelor de Circulație din România, victime și rude ale victimelor accidentelor rutiere, reprezentanți ai societății civile, alte persoane interesate de tema aflată în discuție.

 

Vă mulțumim anticipat pentru participare. Împreună putem schimba lucrurile.

 

Coordonator Județean, PARTIDUL PRO ROMÂNIA FILIALA JUDEȚEANĂ TULCEA

 

Ștefana ZIBILEANU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.