Continutul Principal

REACȚIA lui Ponta, fotografiat la masă cu Barna: Securiștilor, vreți poze picante cu Băsescu?

Data: 5 iunie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, a spus miercuri, pe Facebook, după ce în presă au apărut fotografii de la o întâlnire a sa cu liderul USR Dan Barna, într-o cafenea din Bruxelles, că la aceeași masă a discutat și cu pesediști și cu liberali și că poate să dea și el o poză ‘picantă’ cu Traian Băsescu:

Adevaratii SECURISTI au aratat la televizor o poza de la o cafenea din interiorul Parlamentului European in care ma aflam alaturi de liderul USR Dan Barna / fac precizarea ca exact la aceeasi masa am avut discutii cu multi alti reprezentanti ai PSD si PNL dar securistii au dat doar poza cu Barna / indiferent de propaganda si minciuni noi consideram ca in Europa suntem toti romani si trebuie sa luptam impreuna pentru binele Romaniei! Bine ca suntem in Europa unde oamenii au dialog – nu in Uniunea Sovietica unde se cred unii!â
Ps – daca vreti poze “picante” va dau eu poza din momentul in care m-am intalnit cu Traian Basescu la intrarea in Parlamentul European! Este chiar haioasa! Vreti Securistilor?”.

  1. Oamenii aceștia nu înțeleg ce înseamnă democrația, nu înțeleg că trebuie discutat și lucrat împreună cu oamenii, oricare ar fi culoarea lor politică! Cei de la Antena 3 mi se par a fi sub orice critica! Succes, in tot ce întreprindeți!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.