Continutul Principal

Rebega (Pro România): Guvernul ne salvează la televizor

Data: 18 februarie 2019

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România, membru în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, a criticat afirmațiile premierului Dăncilă că ”a scos țara din noroaie” despre care spune că ”intră în categoria marilor minuni și realizări ale epocii care se consumă, din păcate, doar la televizor”.

”Aș fi încântat să le văd și în realitate și nu aș avea nicio ezitare să le apreciez public, indiferent cui i-ar aparține. Dar moda autostrăzilor, a creșterii economice și a dezvoltării nemaivăzute a României care are loc doar în declarațiile Guvernului PSD a depășit orice limită. Dacă te uiți la televizor, mai că îți vine să te întrebi cum de nu emigrează toată Europa la noi, unde cresc veniturile mai ceva ca Făt Frumos din poveste și unde toate se îmbunătățesc de la o zi la alta. Mai nou, nici nu mai avem noroaie la țară, dacă e să îl credem pe premier. De la raportările de recoltă la hectar din perioada comunistă nu am mai văzut o asemenea falsificare a realității și o asemenea distorsionare a adevărului”, a mai spus europarlamentarul Pro România.

 

Rebega amintește publicului că ”în perioada comunistă făcea furori un cântec subversiv al lui Alexandru Andrieș care spunea că ”Astă seară, la telejurnal, am văzut un… cașcaval”. Și noi putem spune că vedem la telejurnalele Guvernului tot felul de realizări mărețe: autostrăzi, venituri tot mai mari pentru populație, spitale, și, mai nou, asfaltarea completă a României. Realitatea este însă aceeași, foarte multe sate din România au încă veceul în fundul curții, iar despre noroaie nu are rost să vorbim. Îmi place foarte mult România din declarațiile Guvernului, păcat că nu o găsim și în realitate. Dar, când atâția guvernanți se străduiesc să picteze adevărul și să-l cosmetizeze, cine să mai aibă timp să mai și facă ceva concret pentru România?”, se întreabă europarlamentarul.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.