Continutul Principal

Rebega (Pro România): Taxa pe lăcomie e taxa pe prostia guvernanților

Data: 5 martie 2019

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România și membru în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, spune că OUG-ul intitulat ”taxa pe lăcomie” a devenit taxa pe prostia guvernanților pe care o plătim cu toții și că activitatea favorită a Guvernului este împrumutarea de bani.

”A devenit o obișnuință ca Ministerul Finanțelor Publice să se împrumute. Numai ieri, MFP a luat bani de la băncile cu care se luptă din vorbe suma de 543 de milioane de lei, pe o perioadă de 32 de luni, ca să aibă ce plăti și guvernarea viitoare. Nu știm unde se duc acești bani, pentru că nu vedem mari proiecte de infrastructură în desfășurare, ci numai OUG-uri controversate, cum e și OUG-ul intitulat ”taxa pe lăcomie” care a devenit taxa pe prostia guvernanților pe care o plătim cu toții”, a scris Rebega pe pagina sa de socializare.

Așadar, observă europarlamentarul Pro România, ”Guvernul se ceartă de ochii lumii cu băncile, dar împrumută bani de la ele, se rățoiește la Europa, dar se declară pro-european, se contrazice cu socialiștii europeni, dar apoi anunță că face parte din familia acestora și susține aceleași valori, dă astăzi o Ordonanță de Urgență și apoi câteva săptămâni se chinuie să o modifice, iar în rest se supără pe criticii care nu lasă Executivul să își facă treaba. Care treabă, alta decât aceea de a împrumuta bani și de a lansa fumigene?”

 

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.