Continutul Principal

Lider Pro România, la Timișoara: “Este o problemă de siguranță națională faptul că Viorica Dăncilă a căpătat curaj să vorbească”

Data: 23 noiembrie 2018

Deputatul Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății, în prezent unul dintre liderii Pro România, a criticat, astăzi, la Timișoara, în cadrul unei conferințe de presă, activitatea Guvernului și cea mai recentă remaniere, precizând că se încearcă aducerea unor miniștri care au fost concediați în urmă cu câteva luni.

“Am văzut un Guvern care încearcă să peticească pe alocuri, aducând miniștrii pe care i-a concediat în urmă cu câteva luni. Iată că cei care au fost concediați, acum sunt aduși ca salvatori”, a precizat Nicolae Bănicioiu. Deputatul a mai declarat, cu referire la Ilan Laufer, care l-a acuzat pe președintele Iohannis de antisemitism, că “a citit un text pe care și l-a însușit. A aruncat niște acuzații care nu au cum să fie fondate, nu are nicio dovadă, în sala de conferințe de presă a partidului nu ai cum să spui că nu este poziția oficială a partidului, iar liderii actuali ai PSD chiar ar trebui să-și ceară scuze. Trebuie să fie niște scuze oficiale și asumate de către PSD”, consideră Bănicioiu.

De asemenea, liderul Pro România a precizat că ar trebui să ne îngrijoreze faptul că premierul Viorica Dăncilă “a căpătat curaj să vorbească”. “Tocmai asta este drama, că doamna Dăncilă a căpătat un pic de curaj și începe să vorbească din ce în ce mai mult, iar asta este chiar o problemă de securitate națională, la un moment dat”, a adăugat Bănicioiu.

Totodată, deputatul Daniel Constantin, fondator al partidului Pro România, a precizat, cu referire la declarația lui Ilan Faufer, că “este un om educat, m-a mirat că a avut acea ieșire, care mi se pare total nepotrivită, declarația nu cred că-i aparține. A citit textul la sediul PSD, a fost împins de la spate”.

Daniel Constantin a adăugat că se află, astăzi, în județul Timiș, pentru a vedea cât de pregătită este organizația, în condițiile în care mai sunt doar câteva luni până la europarlamentare. “Noi încercăm să găsim cei mai buni oameni și cred că Pro România va avea cea mai bună listă, cu oameni profesioniști”, a precizat Daniel Constantin. Potrivit fondatului Pro România, la nivel național ar fi peste o mie de primari PSD și ALDE nemulțumiți, dar care nu au curaj să ia atitudine.

Sursa presalert.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.