Continutul Principal

Se lucrează asiduu înaintea vizitei lui Orban pe șantiere. Un deputat s-a filmat pe centura Rădăuțiului: ‘Trăiască Partidul Comunist de Dreapta!’

Data: 20 noiembrie 2020

Deputatul sucevean Cătălin Nechifor s-a filmat, joi seară, pe centura Rădăuțiului, unde premierul Ludovic Orban este așteptat vineri alături de ministrul Transporturilor pentru recepția lucrărilor variantei ocolitoare a municipiului. Deputatul spune că practicile de acum 30 de ani au rămas neschimbate.

„Centura Rădăuțiului, mâine va fi inaugurată cu panglici, fast, viori, cu mare alai politic de premierul Orban și liberali. Un element major de campanie. E bine să avem drumuri, dar cred ca e singurul șantier din România unde se lucrează în 3 ture, se trage foarte tare ca atunci cand vine mîine premierul sa se vada asfaltul negru, dunga alba de vopsea, giratoriile proaspat maturate, mirosul de bitum proaspat. Asta e Romania, din pacate nu s-a schimbat nimic de 30 de ani, acelasi stil de a vopsi gardul, de a pregati vizita marilor conducatori de la Bucuresti”, spune deputatul.

„Trăiască Partidul Comunist de Dreapta!”, a  adăugat Nechifor, pe contul său de Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.