Continutul Principal

Se mărește echipa PRO România în județul Iași! Peste 1500 de semnături pentru PRO România

Data: 26 februarie 2019

Membrii partidului PRO România au început în forță campania de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare. Până acum s-au strâns peste 1500 de semnături din comunele Cozmești, Șipote și Bălțați, localități unde s-au constituit și organizațiile locale PRO România.

“Am început în forță campania pentru strângerea de semnături și de constituire de noi organizații PRO România. Avem solicitări în continuare și ne-am propus să mergem în câte patru sau chiar cinci localități din județ în fiecare weekend. Am strâns până acum peste 1500 de semnături și sute de adeziuni.”, a mai spus a declarat vicepreședintele Pro România, Sorin Iacoban.

“Oameni buni nu uitați Victor Ponta să votați!”

 

După ce în luna ianuarie a acestui an, președintele PRO România, Victor Ponta a înființat organizația locală la Pașcani, în data de 23 februarie s-a ales și structura de conducere. In week-end și la Pașcani s-au strâns semnături pentru alegerile europarlamentare. Susținătorii partidului au strigat: “Oameni buni nu uitați Victor Ponta să votați!”.

“Construim un partid nou cu oameni noi care nu au mai făcut politică, cu oameni care vor să aducă în politică experiență și lucruri bune care le-au realizat în viața lor. Mă bucur că în fiecare zi partidul crește cu câte doi și chiar cinci membrii. Vrem să schimbăm mentalitatea învechită din politica românească unde primează propriul interes, minciuna și lăcomia! Vrem un nou mod de a face politică în România! Cu mâinile curate!”, a declarat vicepreședintele Pro România, Sorin Iacoban.

De Dragobete Organizația de Tineret PRO România Pașcani au adus zâmbete pe buzele pășcănenilor întâmpinându-i pe aceștia cu lucruri bune.

sursa 7est.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.