Continutul Principal

Ședință DECISIVĂ la Pro România! Victor Ponta: ‘Eu spun că de partea stângă trebuie să fie un singur candidat’

Data: 26 august 2019

Pro Romania, formațiune condusă de Victor Ponta, decide luni, în ședința Delegației Naționale a partidului susținerea unui candidat propriu la președinție sau susținerea independentului Mircea Diaconu.

„Mai mulți colegi discută cu domnul Diaconu. Eu spun că de partea stângă trebuie să fie un singur candidat”, a spus Victor Ponta, conform Mediafax. Acesta a evitat să dea un răspuns cu privire la o posibilă retragere a lui Călin Popescu Tăriceanu din cursa pentru președinție.

„Colegii mei din Pro Romania au discutat să avem un candidat al nostru sau unul independent, în persoana lui Mircea Diaconu. Dacă și ALDE îl susține (n.r.: va fi o alianță), dacă nu, doar noi îl susținem. Cred că domnul Diaconu e un candidat altfel. Va fi un candidat independent și un președinte independent și noi îl susținem logistic. Astăzi discutăm doar la Pro Romania dacă ne punem candidat propriu sau independent”, a mai spus Victor Ponta.

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a decis retragerea din cursa pentru prezidențiale, iar anunțul va fi făcut în ședința Biroului Politc Central, de la ora 16.00.

Totodată, Pro Romania si ALDE intenționează să îl susțină pe Mircea Diaconu, fost europarlamentar, la prezidențiale. De altfel, Mircea Diaconu a afirmat, într-un interviu la RFI,că a fost chemat la discuții cu ALDE și Pro România, în vederea susținerii sale în cursa prezidențială. Actorul și-a anunțat duminică intenția de a candida.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.