Continutul Principal

Simescu și Spânu deschid larg ușile partidului Pro România! Inclusiv pentru Torma și Borcean!

Data: 27 iunie 2019

Coordonatorul organizației județene a Pro România Caraș-Severin, Sorin Simescu și deputatul Ion Spânu, au lansat o invitație pentru tinerii cărășeni, de a se alătura partidului lui Victor Ponta. În același timp, cei doi politicieni au precizat că ușile filialei cărășene a partidului sunt deschise pentru „oameni de calitate” și că în prezent se poartă negocieri cu aleși locali și județeni, care să vină sub umbrela Pro România.

Așteptăm să vedem ce se întâmplă în Caraș-Severin. Au loc tot felul de schimbări pe scena politică locală, ba la PNL, ba la PSD, ba sunt unii dați afară, pleacă unii, vin alții și vreau să vă spun și nu vă ascund că purtăm discuții și negocieri cu primari, consilieri județeni, consilieri locali. Suntem un partid deschis pentru oameni de calitate care să vină alături de noi”, a afirmat Sorin Simescu.

La rândul său, deputatul Ion Spânu a precizat că nu ar avea nimic împotrivă dacă echipei Pro România s-ar alătura primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, exclus recent din PNL sau chiar edilul de la Caransebeș, Felix Borcean, a cărui relație tensionată cu liderul liberalilor cărășeni, Marcel Vela, nu mai este demult un secret:

„Au și ei capitalul lor politic în localitățile pe care le păstoresc. Au făcut și lucruri bune și mai puțin bune, deci de ce nu. Discuții sunt cu toată lumea, indiferent de unde sunt”.

Cei doi au vorbit și de prioritățile pe care le are organizația județeană la ora actuală: identificarea candidaților Pro România la alegerile locale din 2020 și atragerea în partid a cât mai multor tineri.

Problema pe care am constatat-o la europarlamentare a fost că am stat un destul de prost pe partea de tineret și pe calea aceasta aș vrea să invit cât mai mulți tineri să ni se alăture. Majoritatea tinerilor au fost și au votat USR , cu toate că, sincer, nu prea înțelege nimeni ce e cu USR-ul și de unde a apărut”, a adăugat Simescu.

Simescu și Spânu s-au declarat mulțumiți de scorul de 10,7% obținut de Pro România în Caraș-Severin la alegerile europarlamentare, în condițiile în care acesta a fost primul test electoral prin care a trecut formațiunea politică.

Sursa: reper24.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.