Continutul Principal

Ponta: „Noua Lege a pensiilor este o minciună ordinară spusă de Dragnea şi Dăncilă“ Citeste mai mult: adev.ro/pge7gm

Data: 17 octombrie 2018

646x404

Liderul ProRomânia Victor Ponta susţine că noua lege a pensiile conţine promisiuni pentru perioada de alegeri şi nu au nicio garanţie pentru viitor şi spune că, dacă Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Lia Olguţa Vasilescu îi mint pe oameni spunând „dacă ne votaţi o să primiţi pensiile mărite în 2021/2022”, ştiind că nu vor fi bani, atunci acesta „este cea mai ticăloasă manipulare pe care au comis-o vreodată”.

Ponta transmite că ProRomânia va susţine întotdeauna creşterea pensiilor, însă vrea ca această mărire „să fie reală şi sustenabilă în timp, nu o minciună ordinară prin care Dragnea şi Dăncilă să îi mintă pe pensionari şi să le fure voturile în 2020”.

„Noi însă am constatat că propunerile făcute de Guvern conţin promisiuni pentru perioada de alegeri (toamna 2019 şi 2020) şi nu au nicio garanţie pentru viitor. Dacă impactul final va fi de peste 80 miliarde de lei anual este obligatoriu că Guvernul să prezinte sursele din care aceste pensii vor fi plătite şi după alegeri.

Să nu uităm că deja în 2018 Guvernul se împrumută cu peste 5 miliarde de euro, că Dragnea va fura companiile de stat prin Fondul Suveran şi că nu vom avea taxe şi impozite din exploatarea gazelor din Marea Neagră pentru că Dragnea vrea să ajute firmele din Ungaria împotriva intereselor României!”, a scris Ponta, pe Facebook.

More adevarul.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.