Continutul Principal

Sondaj CURS: Victor Ponta, cel mai performant premier al României

Data: 14 februarie 2019

Victor Ponta a fost cel mai performant premier al României, conform ultimului sondaj CURS. El este urmat de Emil Boc şi de Adrian Năstase.

La întreabarea „Dintre toţi prim-miniştri ai României, cine consideraţi că a fost cel mai performant”, 20% dintre respondenţi au indicat numele Victor Ponta, 14% au răspuns Emil Boc, 13% l-au indicat pe Adrian Năstase şi 12 procente pe Călin Popescu Tăriceanu. Aceştia sunt urmaţi de Mugur Isărescu şi de Dacian Cioloş, ambii cu 7 procente şi de Mihai Răzvan Ungureanu cu 5%.

Actualul premier se află la coada clasamentului, activitatea Vioricăi Dăcilă fiind apreciată de doar 2% dintre respondenţi.

Sondajul CURS a fost realizat în perioada 21 ianuarie – 6 februarie 2019 pe un eșantion național de 1067 de persoane la domiciliul respondenților. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3%, cu datele ponderate în funcție de vârstă, la un nivel de încredere de 95%.

sursa romaniatv.net

  1. Adevărat cea mai buna guvernare a fost a lui Victor Ponta, aveam stabilitate economica și apărut noi locuri de munca, creșteri salariale dar și creșterea nivelului de trai.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.