Continutul Principal

Sondaj CURS: Victor Ponta, cel mai performant premier al României

Data: 14 februarie 2019

Victor Ponta a fost cel mai performant premier al României, conform ultimului sondaj CURS. El este urmat de Emil Boc şi de Adrian Năstase.

La întreabarea „Dintre toţi prim-miniştri ai României, cine consideraţi că a fost cel mai performant”, 20% dintre respondenţi au indicat numele Victor Ponta, 14% au răspuns Emil Boc, 13% l-au indicat pe Adrian Năstase şi 12 procente pe Călin Popescu Tăriceanu. Aceştia sunt urmaţi de Mugur Isărescu şi de Dacian Cioloş, ambii cu 7 procente şi de Mihai Răzvan Ungureanu cu 5%.

Actualul premier se află la coada clasamentului, activitatea Vioricăi Dăcilă fiind apreciată de doar 2% dintre respondenţi.

Sondajul CURS a fost realizat în perioada 21 ianuarie – 6 februarie 2019 pe un eșantion național de 1067 de persoane la domiciliul respondenților. De asemenea, conform casetei tehnice, studiul s-a desfășurat pe un eșantion național de 1067 de persoane, având o eroare statistica de +/- 3%, cu datele ponderate în funcție de vârstă, la un nivel de încredere de 95%.

sursa romaniatv.net

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.