Continutul Principal

Sorin Simescu: „Venirea deputatului Mocioalcă la Pro România, un real câștig pentru noi!”

Data: 3 decembrie 2018

Ion Mocioalcă nu mai este de astăzi președintele PSD Caraș-Severin! O veste pe care unii o așteptau de ceva vreme, care altora le dădea bătăi de cap, și-a produs, în cele din urmă, efectele astăzi, prin anunțul comunicat chiar de fostul lider social-democrat. Ion Mocioalcă este de astăzi deputat în cadrul formațiunii politice conduse de Victor Ponta, Pro România. În județul Caraș-Severin, organizația Pro România a fost înființată de Sorin Simescu, fostul viceprimar al municipiului Reșița. Actual coordonator, Simescu a vorbit despre sosirea parlamentarului Mocioalcă în rândurile Pro România:

„Mă bucură decizia domnului Mocioalcă! Venirea în Pro România, alături de noi, a unui politican de anvergura, experiența și notorietatea lui Ion Mocioalcă reprezintă un real câștig. În acest moment, organizația Pro România Caraș-Severin va avea doi reprezentanți în Parlamentul României, lucru care pentru un partid nou, în formare, reprezintă un mijloc de a ne promova proiectele și inițiativele pe care le avem în vedere pentru dezvoltarea și buna funcționare a județului nostru. Sunt convins că, alături de domnul Mocioalcă, sarcina mea de a construi, organiza și promova Pro România în Caraș-Severin va fi mult mai ușoară. Iar cu domnul Moicoalcă organizația Pro România din județ va deveni una dintre cele mai performante organizații Pro România din țară“, afirmă coordonatorul Pro România în Caraș-Severin, Sorin Simescu.

Întrebat despre poziția pe care o va ocupa în cadrul Pro România deputatul Ion Mocioalcă, coordonatorul Pro România din Caraș-Severin, Sorin Simescu, ne-a declarat:

„Negocierile dintre domnul Mocioalcă și Victor Ponta nu le cunosc. Dar la anvergura domnului Mocioalcă, cel mai probabil, va primi o funcție de conducere la nivel național în cadrul Pro România“, consideră Sorin Simescu.

Sergiu TABAN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.