Continutul Principal

Tăriceanu, acuzații dure: ‘Se fac reglajele fine la ‘marea mangleală’ de pe 6 decembrie!’

Data: 3 decembrie 2020

Călin Popescu Tăriceanu trage un semnal de alarmă privind organizarea alegerilor din 6 decembrie, acuzând într-o postare pe Facebook că dreptul de a alege a sute de mii de români este „grav călcat în picioare”. „Într-o țară cu un guvern normal și democrat acest aspect ar fi suficient pentru anularea acestor alegeri”, susține Tăriceanu după decizia AEP.

„Se

fac reglajele fine la ‘marea mangleală’ de pe 6 decembrie! Autoritatea Electorală Permanentă le spune alegătorilor izolați sau carantinați la domiciliu cum pot să voteze! Pe scurt: ei pot beneficia de o urnă specială DOAR dacă depun o cerere și o copie a deciziei de carantină emisă de DSP! Mă întreb cum să depună actele astea dacă sunt izolați? Au toți oamenii acasă XEROX-uri ca să facă copii după decizie? Au toți computere și mail-uri ca să le trimită pe internet

Actualmente sunt peste 100.000 de români în carantină sau izolare la domiciliu! Dreptul lor de a alege este grav călcat în picioare! Într-o țară cu un guvern normal și democrat acest aspect ar fi suficient pentru anularea acestor alegeri!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

 

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.