Continutul Principal

Teodor Sas: PRO România îi reprezintă pe toţi cei care cred în România

Data: 5 februarie 2019

„Refuzul lui Liviu Dragnea de înfiinţare a grupului parlamentar PRO Europa la Camera Deputaţilor, deşi partidul nostru are 20 de deputaţi, mai mulţi decât are ALDE, aliatul PSD la guvernare, denotă disperarea lui Liviu Dragnea, care şi-a pierdut controlul şi devine tot mai abuziv şi mai răzbunător la adresa celor care i se opun.
PSD e în cădere liberă, o arată sondajele, dar şi starea de spirit la nivelul întregii societăţi.
Incapacitatea de elaborare a bugetului ţării, deşi suntem în luna februarie şi ordonanţele aberante care au dereglat mecanismele macroeconomice şi financiar- bancare demonstrează  incompetenţa, deruta şi incapacitatea actualei alianţe de a mai guverna.
PRO România este un proiect politic nou, care îi implică şi îi reprezintă pe toţi cei care cred în România, în potenţialul său uman şi natural.
PRO România Dolj este o filială în plină efervescenţă, iar numărul de adeziuni şi noi organizaţii locale pe care le înregistrăm în ultimele zile ne fac să fim increzători în succesul proiectului nostru politic în această regiune.
Suntem din ce în ce mai mulţi şi vocea noastră este tot mai puternică”, se arată într-un comunicat remis presei de către Teodor Sas, coordonator PRO România Dolj.

http://estv.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.