Continutul Principal

Toți românii din Marea Britanie trebuie să știe asta! Victor Ponta, puternic semnal de alarmă după ce acordul privind BREXIT a fost respins

Data: 16 ianuarie 2019

Parlamentarii britanici au respins masiv marţi seară acordul privind Brexit-ul negociat de premierul conservator Theresa May cu Bruxellesul, într-un vot crucial privind viitorul Regatului Unit.

În acest context, PSnews.ro l-a contactat miercuri dimineață pe ex-premierul Victor Ponta, actual lider al formațiunii politice PRO România, pentru a-l întreba pe acesta cum arată, în opinia sa, peisajul extern. Astfel, Victor Ponta a atras atenția că situația prezentată în rândurile de mai sus ”este o mare provocare pentru viitorul Europei”.

De altfel, fostul șef al Executivului a subliniat că, în ceea ce privește situația românilor aflați în marea Britanie, ”Guvernul nu a făcut nimic concret și nu a obținut nimic concret și stabil”.

”Este o mare provocare pentru viitorul Europei. Importantă pentru noi, însă, este situația românilor din Marea Britanie. Din păcate, dincolo de vorbe goale spuse la televizor în Romania, Guvernul nu a făcut nimic concret și nu a obținut nimic concret și stabil pentru acei români. Românii aflați în acest moment în Marea Britanie sunt într-o mare nesiguranță”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate pentru PSnews.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.