Continutul Principal

Tudose îl trimite pe Dragnea să studieze la SRI: Statul paralel este el

Data: 19 februarie 2019

Fostul premier PSD Mihai Tudose, demisionar din partid, a spus marți seară la TVR 1 că „statul paralel” este Liviu Dragnea și a spus că poate ar fi bine ca și el să urmeze cursuri de siguranță națională la SRI.

„Statul paralel e el! Daca faceam doctoratul la medicina mi-l semna dl rector Popa? Poate ar fi bine sa o faca toti (sa studieze la SRI – n.r.), daca Dragnea avea un minim interes pentru securitatea nationala, nu taia bugetele la servicii”, a spus Tudose la TVR 1.

El a adăugat că înainte să fie schimbat din funcția de premier, Dragnea le-a spus PSD-iștilor că premierul partidului face parte din „statul paralel”.

„Stiam dinainte, au fost 7 intalniri zonale, au fost intalniri seara, la gura sobei. Mi-au spus colegii ca le zicea Dragnea ca nu mai e cu noi, este cu statul paralel”, a declarat Tudose.

În anul 2010, Mihai Tudose a obținut titlul de Doctor în domeniul Ştiinţe Militare şi Informaţii, Protecția infrastructurilor critice, la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” din cadrul SRI. Peste doar un an a fost cooptat ca lector universitar la academia SRI în domeniile Protecția infrastructurilor critice și Strategii de securitate si apărare, iar în 2013 avansează pe funcția de conferențiar universitar la academia SRI pe Protecția infrastructurilor critice și Securitate națională și euroatlantică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.