Continutul Principal

Tudose: ”Orice ștampilă pusă pe PSD, înseamnă o scădere a importanței României, la Bruxelles!”

Data: 11 aprilie 2019

Invitat la o emisiune, în cadrul segmentului Adevărul Live, vicepreședintele Pro România și fost premier, Mihai Tudose, a comentat lista candidaților propuși de PSD la alegerile europarlamentare.

Mihai Tudose a atras atenția asupra faptului că europarlamentarii PSD nu sunt bine văzuți în Parlamentul European spunând că ”orice ștampilă pusă pe PSD, înseamnă o scădere a importanței României, la Bruxelles”.

Fostul premier recunoaște că unii, din foștii săi colegi de partid, nu sunt oameni răi, însă ”odată ajunși la Bruxelles cu tricoul cu PSD, vor fi închiși”, în sensul că, aflați sub semnul trandafirilor, oricât de buni ar fi acești oameni, nu vor câștiga credibilitatea colegilor europarlamentari.

Tudose a vorbit și despre candidatura lui Iurie Leancă, recunoscând că ideea de a pune pe listă un fost premier și ministru de Externe, din guvernele de la Chișinău, i-a aparținut președintelui Pro România, Victor Ponta.

Este un mesaj puternic și trebuie să recunosc că ideea i-a aparținut lui Victor Ponta. Toată lumea vorbește despre frații noștri din Moldova, dar rămân la vorbe. Este un mesaj puternic pentru Moldova, pentru parcursul european al Moldovei. Un fost prim ministru, actual viceprim-ministru, să fie la Bruxelles, europarlamentar – este un mesaj puternic ”, a atras atenția Mihai Tudose.

Vicepreședintele Pro România a mărturisit că speră ca partidul să obțină șapte – opt mandate la viitoarele alegeri, în condițiile în care electoratul a primit foarte bine crearea unui nou partid de centru-stânga. Tudose este convins că votul la europarlamentare va reprezenta și un manifest al cetățenilor, care își doresc o formă de normalitate în țară.

 

sursa http://jurnalbr.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.