Continutul Principal

Țuțuianu demontează „manevrele militar-electorale” ale lui Dragnea

Data: 28 martie 2019

Vicepreședintele Pro România, Adrian Țuțuianu, critică dur, într-un comunicat de presă, manevrele militar-electorale prin care liderul PSD, Liviu Dragnea, încearcă amăgirea cadrelor militare în retragere și în rezervă.

„Aflați în plină campanie de însămânțare a promisiunilor electorale, liderii PSD încearcă din nou amăgirea reprezentanților asociațiilor militarilor în retragere şi în rezervă, după ce tot ei, Liviu Dragnea și Lia Olguța Vasilescu, au blocat prin Ordinanțe de Urgență, măsurile necesare pentru echilibrarea veniturilor acestor categorii sociale.

Cu exact o lună în urmă, pe 26 februarie, PRO România a organizat o întâlnire de lucru cu asociațiile și sindicatele reprezentative din sistemul național de apărare, ordine publică și siguranță națională. În cadrul discuțiilor, a fost subliniată cooperarea foarte bună pe care Guvernul Ponta a avut-o de-a lungul timpului cu reprezentanții polițiștilor și rezerviștilor militari și s-a exprimat interesul comun pentru consultarea permanentă asupra problematicilor specifice domeniului apărării naționale și protejării drepturilor militarilor și polițiștilor.

Întâlnirea de astăzi, condusă chiar de președintele PSD Liviu Dragnea, nu face decât să confirme teama pe care actualii guvernanți o au față de aceste categorii pe care știu că le-au ignorat în ultimii ani, acum încercând să își explice într-un fel atitudinea și să lanseze noi promisiuni, această acțiunii fiind doar o altă manevră electorală tipică pentru Regimul Dragnea.

În acest context, PRO România dorește să își reafirme susținerea pentru militarii în retragere şi în rezervă, promovând o serie de modificări legislative pentru a readuce legea 223/2015 privind pensiile militare de serviciu la forma inițială din 2015, după ce aceasta a fost în ultimii ani modificată pentru reducerea drepturilor rezerviștilor militari”, susține Adrian Țuțuianu.
Cronicaromana.net

  1. Să vedem ce veți face nainte de Alegerile Europarlamentare. De vorbe și promisiuni ne-am săturat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.