Continutul Principal

Ţuţuianu: Subvenţiile acordate partidelor parlamentare trebuie reduse. E imoral să ia 35-36 de milioane de euro pe an

Data: 28 ianuarie 2019

Senatorul Adrian Ţuţuianu, recent înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că reprezentanţii formaţiunii vor veni cu amendamente la bugetul de stat, unul dintre ele fiind reducerea subvenţiilor acordate partidelor parlamentare, susținând că este imoral ca partidele să ia 35-36 de milioane de euro pe an.

Ţuţuianu a apreciat că este imoral ca partidele parlamentare să ia 35-36 de milioane de euro pe an, în condiţiile în care cu banii pe o lună din aceste subvenţii s-ar putea face investiţii importante pentru comunităţile locale. Ţuţuianu a mai spus că intenţia este de reducere a subvenţiilor, nu de eliminare a acestora.

 

”Reducerea subvenţiilor de la buget acordate partidelor politice parlamentare. Am fost şeful unei organizaţii judeţene importante, în cei 20 de ani cât am stat în PSD, PSD Dâmboviţa nu a primit vreodată vreun leu din subvenţia de la bugetul statului. Am lăsat PSD Dâmboviţa cu peste 200.000 de lei în cont, cu două autoturisme noi şi cu toată dotarea necesară în cele nouă sedii. Este imoral ca partidele politice parlamentare să ia de la bugetul statului undeva la 35-36 de milioane de euro pe an”, a afirmat Adrian Ţuţuianu, citat de Agerpres.

 

El a susținut că nu ştie, de exemplu, cum se cheltuiesc banii la PSD din subvenţia de la stat. ”Vă mărturisesc că am fost în PSD, n-am ştiut niciodată câţi bani şi în ce direcţie merg. N-am avut un raport complet şi e vina tuturor celor care am stat la acea masă. Eu vă asigur că am făcut eforturi extraordinare ca organizaţia judeţeană să plătească cotizaţia stabilită, de 50.000 de lei pe lună”, a spus Ţuţuianu.

Sursa Hotnews.ro

 1. Buna ziua,
  Salut prezenta dumneavoastra in partid.
  Mai salut faptul ca ati observat in sfarsit caracterul imoral al finantarilor partidelor politice parlamentare.
  Poate cu aceeasi brusca acuitate vizuala si acelasi surprinzator ascutit spirit de observatie ati putea denunta la fel de imoralul caracter al nenumaratelor facilitati pentru membrii partidelor politice parlamentare.
  In alta ordine de idei,cred ca aveti nevoie ca de aer de prezenta doamnei Gabriela Firea sau cel putin al spiritului dansei in partid.Ce parere aveti?
  O zi excelente.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.