Continutul Principal

Victor Ponta a EXPLODAT din cauza blocajului de la programul pentru IMM-uri: Florin Citu ‘El Fugitivo’/ Incompetenta se acopera cu Propaganda

Data: 23 aprilie 2020

Liderul PRO România, Victor Ponta, acuză actualul guvern de incompetență în cazul site-ului destinat susțineri IMM-urilor din România, site pe care patronii companiilor ar trebui să poată să depună cereri pentru creditare, însă care este nefuncțional de șase zile, adică chiar de la lansare.

Guvernul Orban – Citu! Ce blestem pe Romania!

Guvernul Orban a ajutat doar firmele din afara Romaniei- pentru cele romanesti NU a facut nimic – pana vineri 17 Aprilie la ora 10 cand Florin Citu “El Fugitivo” a lansat programul pentru IMM uri aprobat de Uniunea Europeana ( 3 miliarde de euro pentru Romania – 24 miliarde Portugalia , 230 miliarde Spania samd)!

Programul a functionat de la ora 10 la ora 10.02 / dupa care s-a blocat! In loc sa vina in fata presei Florin Citu si sa spuna celebra fraza “onorata instanta – am fost un dobitoc” ; a venit si a spus ca niste hackers ( dar cei care critica Guvernul – adica Ponta si Tariceanu) au atacat Platforma – si ca o se ne arate el vinovatii!

A trecut o saptamana/ platforma pentru IMM urile romanesti nu functioneaza ( desi fiecare zi inseamna enorm pentru salvarea acestora) / nici nu ne-a prezentat Citu “dusmanii” care i-au atacat platforma ! Incompetenta se acopera cu Propaganda!!!

In 2012 nu reuseam sa ma lupt cu criza economica daca nu aveam langa mine un Ministru de Finante ca Florin Georgescu / in 2020 mascariciul Ludovic Orban si-a luat la Finante un Ministru dupa chipul si asemanarea sa!

Ce blestem pe Romania!„, scrie Victor Ponta pe Facebook.

 

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.