Continutul Principal

Victor Ponta a EXPLODAT după lovitura încasată de la PSD: Au acceptat să fie ciuma roșie pentru cei care i-au votat

Data: 11 decembrie 2018

Victor Ponta, reacție de ultimă oră după lovitura încasată de PRO România de la PSD, prin care sunt afectați și mii de pensionari din România.

„PRO Romania a reusit in Parlament sa impuna decizii importante. Azi dimineata deputații PRO Romania au obținut unanimitate pe amendamentul depus în cadrul Comisiei pentru Drepturile Omului, prin care punctul de pensie va avea valoarea de 1875 lei, începând din data de 1 ianuarie 2019. În varianta inițială, susținută de Dragnea și Dancila, creșterea punctului de pensie era etapizata pe durata a 3 ani, după cum urmeaza:

– 1 septembrie 2019 – 1265 lei

– 1 septembrie 2020 – 1775 lei

– 1 septembrie 2021 – 1875 lei

Update : din pacate, asa cum puteti vedea in filmuletul de mai jos, la Comisia de munca deputatii PSD au indeplinit ordinul de la Partid si au respins fara nicio discutie sau explicatie aceasta masura care era importanta pentru toti pensionarii ( au fost bine coordonati de catre dl Solomon de la Barlad.

PRO Romania isi face datoria fata de pensionari dar si fata de contribuabilii din Romania care trebuie sa stie exact cum ii afecteaza legea / dar iata ca deputatii PSD din Comisia de Munca au acceptat sa fie ca o “ciuma rosie” tocmai pentru cei care i-au votat!

Legea Pensiilor nu este propusa de catre noi / a fost propusa de catre Guvernul Romaniei/ noi doar am lamurit termenul de intrare in vigoare / daca au bani cum au spus atunci sa intre in vigoare de la 1 Ianuarie/ daca nu au bani atunci sa spuna acest adevar dureros si nu mai votam deocamdata legea noua ! E foarte clar si simplu”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

 

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.