Continutul Principal

Victor Ponta a EXPLODAT în apărarea Corinei Crețu, după atacul lui Liviu Dragnea: ‘Șobolanule! Complet analfabet!’

Data: 16 mai 2019

Liderul PRO România, Victor Ponta, a explodat în apărarea Corinei Crețu, după ce în urmă cu puțin timp liderul PSD Liviu Dragnea a atacat-o dur.

„Sobolanule! ProRomania devine alegerea adevaratilor social – democrati , a celor care vor dezvoltarea Romaniei in Europa si va lua peste 10% din voturi! Mori de frica si acum ai ajuns sa o musti pe Corina Cretu! De ce ti-e frica nu scapi!

Dragnea ori este complet analfabet si nu cunoaste structurile europene – ori se adreseaza unor oameni neinformati care pot sa creada orice aberatie! Corina Cretu NU face parte din niciun “Consiliu de Ministri” de care vorbeste mitomanul Dragnea/ din Consiliul de Ministri ai UE fac parte ministrii din Guvernul “Dancila” ( alaturi de ministrii din celelalte guverne europene) / daca Dragnea se refera cumva la Colegiul Comisarilor ( care conduce Comisia Europeana) acolo deciziile nu se iau prin vot – exact ca si in Guvernul de la Bucuresti decide Presedintele Comisiei ( ca un Prim Ministru)!

Dar Dragnea iar a iesit ca un sobolan din cotloane sa muste si sa-i murdareasca pe cei care fac cinste Romaniei !!! Doar pentru ca nu poate sa fure linistit si sa minta romanii!

Corina Cretu este un adevarat social democrat – un roman care a facut cinste Romaniei! ProRomania pentru ca tine cu Romania / atacurile sobolanilor mafioti doar arata ca le este frica !

Pe 26 Mai fiti ProRomania! Ca sa scapam de mafioti si analfabeti!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.