Continutul Principal

Victor Ponta a EXPLODAT la adresa PSD, după ce impozitarea pensiilor militare a trecut de Senat

Data: 19 septembrie 2019

Liderul PRO România, Victor Ponta, acuză social-democrații că sunt călăii militarilor din România. Totul după ce, ieri, Senatul a adoptat legea privind impozitarea pensiilor speciale. Camera decizională privind adoptarea proiectului va fi cea a Deputaților.

„Anunt important pentru toti militarii din Romania – slugile si demagogii din Echipa Viorica Dancila au decis sa va taie pensiile – exact invers decat au promis in 2016 – exact cum a facut Basescu in 2010 / proiectul pe care l-au depus la Senat si pe care fac atata taraboi se refera la PENSIILE MILITARE alaturi de cele ale magistratilor ( fiind insa scutite pensiile parlamentarilor)!

ProRomania am promis ca va proteja tot timpul pensiile militare ( introduse inca de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza si existente in toate tarile NATO) reglementate prin Legea 223/2015 / asa vom face si acum in fata ticalosiei catorva lideri PSD absolut trecatori!

ProRomania sustine renuntarea la cota unica si trecerea la un sistem de impozitare diferentiata / dar pentru toate categoriile de venituri si toate categoriile profesionale! Ceea ce propune acum PSD este un act neconstitutional , demagogic si nefunctional!

Militari romani – azi tradatorii vostri se numesc Dancila, Teodorovici si Fifor ! Sa nu uitati acest lucru!”, a scris Ponta pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.