Continutul Principal

Victor Ponta acuză un blocaj media pentru Mircea Diaconu: lansează o profeție NEAGRĂ pentru Dăncilă

Data: 6 septembrie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că Mircea Diaconu are interzis la Antena 3, dar în schimb este invitat la România TV și a constatat că s-a dublat audiența postului. Ponta consideră că la fel vor face oamenii și la prezidențiale, acolo unde PSD-iștii îl vor vota pe Mircea Diaconu, nu pe Viorica Dăncilă.

”Am semnat si eu si toti colegii mei din conducerea ProRomania lista de sustinere pentru candidatul independent Mircea Diaconu / il voi vota cu increderea ca este “ALTFEL” decat ceilalti candidati intrati in cursa, “ALTFEL” decat presedintii pe care i-am avut pana acum.

Am vazut ca Mircea Diaconu NU mai este invitat la Antena 3 ( nu comentez motivele) – dar aseara a fost invitat la RTV si a facut o audienta DUBLA fata de emisiunea de la Antena 3 – inseamna ca telespectatorii s-au mutat de la A3 la RTV ca sa il vada si sa il asculte.

La fel este si votul politic / votantii PSD il doreau pe Mircea Diaconu candidat – vazand ca este blocat de PSD atunci se razvratesc si ei in fata blaturilor si aranjamentelor murdare facute de Dancila &Co si vor vota pe 10 Noiembrie cu Mircea Diaconu.

O televiziune privata apartine unui proprietar – este dreptul lui sa decida pe cine cheama si pe cine nu cheama la emisiuni ( chiar daca pierde audienta) / insa PSD NU este proprietatea lui Dancila sau a unor baroni si smecheri care o “papusesc”! Iar pierderile catastrofale de simplatie si voturi ( inclusiv pierderea guvernarii ) nu se deconteaza de catre “proprietar” ci de milioane de votanti si oameni care cred si spera in politici social democrate!

ProRomania va fi mereu “proprietatea” votantilor si simpatizantilor sai ( nu a unor lideri vremelnici) – si va tine doar cu Romania!”, scrie Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.