Continutul Principal

Victor Ponta anunță APOCALIPSA: ‘Datoriile țării s-au triplat, s-au mărit de patru ori. E nevoie urgentă de un nou Guvern’

Data: 7 octombrie 2019

Președintele PRO România, Victor Ponta, a declarat, duminică, la România TV, că bugetul țării este într-o situație critică, ceea ce ar putea pune în pericol salariile și pensiile.

„Toate datoriile țării s-au triplat, s-au mărit de patru ori. Deficitul bugetar e imens. E nevoie urgentă de un nou Guvern. Mi-am făcut datoria să atrag atenția că important este construcția bugetului pe anul viitor. Doamna Dăncilă a lăsat rectificarea bugetară după moțiunea de cenzură. Face un lucru greșit, pentru că după moțiune nu poate să mai facă acea rectificare. Nu trebuie să se atingă nimeni de pensii și salarii, dar trebuie făcut altceva. De undeva trebuie să tăiem, trebuie să tăiem de la administrație și politicieni. E o realitate dură, nu vrem să pățim ca în 2010. Trebuie să învățăm din greșelile trecute”, a declarat Victor Ponta.

 1. DA este nevoie urgenta de Un nou Guvern Pro Romania (ALDE) + PSD + eventual UDMR ( la Mediu vor ) este suficient pentru majoritate in Parlament.
  Daca faceti greseala sa treaca motiunea va fi sigur un guvern PNL + altii dar sigur fara PSD si PRO Romania.
  Veniti cu remanierea si schimbarea componentei politice de mana cu Dancila in Parlament.
  Ajunge ca ati cedat guvernarea in nov 2015 ptr Ciolos si partidul ptr Dragnea, acum trebuie respectat pana la alegerile locale si parlamentare VOTUL poplar, deci prin vot in nici un caz nu se intelege acum ca o grupare multi-minoritari sa conduca Parlamentul si Guvernul. Sa mai astepte cum zice si USR dupa alegeri……..
  Iohannis nu va nominaliza dupa motiune decat de la PNL pe ORBAN premier. Deci ALDE a iesit de la guvermare si in loc sa intre PRO Romania langa PSD pleaca toti si vine PNL + altii….?
  Se alege praful si de Pactul pentru fiscalitate semnat in iunie 2015 de Dvs, unde am participat ca organizator si eu, si de tot ce ati facut BUN in politica.
  DECI, invatand din greselile trecute, va recomand sa lucrati rapid la un nou guvern cu PSD, acum si nu sa lasati sa treaca motiunea, veniti a doua zi in Parlament cu noul guvern remaniat ( deci nu aveti ce face tot cu acelasi premier pentru a nu-i da posibilitatea lui Iohannis sa nominalizeze un premier si sa santajeze politic parlamantul cu doua propuneri de premier care daca nu trec sa se desfiinteze parlamentul ceea ce nu vrea nici un parlamentar, deci va vota al doilea premier volens nolens).
  Spuneti poporului ca trebuie respectata majoritatea constituita la alegerile din 2016 dar cu alti politicieni in frunte si resurse aveti suficiente. „Vin si eu alaturi……, simpatizant”, sa fie un nou slogan bazat pe competenta, in opinia mea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.